Carta de direcció
p

Els negocis són com anar amb bicicleta; o et segueixes movent, o caus.”

                                                                       JOHN DAVID WRIGHT
 

 

             La gran exigència dels mercats, especialment  en èpoques de recessió econòmica, obliga les Petites i Mitjanes Empreses (PIME), per a poder ser competitius i mantenir-se, a realitzar grans esforços en la Gestió Empresarial. Les PIME no sempre tenen la capacitat per a afrontar amb  solvència els problemes de Gestió diària i de Direcció estratègica. Per aquest motiu, necessiten el suport de professionals externs que ajudin a l’empresa a tenir sistemes d’informació adequats per a la presa de decisions, d’acord amb les necessitats i la dimensió en la qual treballen.

 

             A HEROI, treballem cada dia per a ajudar els nostres clients a prendre les decisions adients, per a poder assolir i mantener un equilibri economicofinancer adequat a les seves empreses. Per a fer-ho, actuem amb la màxima serietat, flexibilitat i honestedat, tant en l’estudi dels problemes dels nostres clients, com en la proposta de solucions que puguin ajudar-los a prendre la decisió més indicada. Per això, analitzem els projectes empresarials dels nostres clients de forma personalitzada.


             La prestació dels nostres serveis és una mostra del que realitzem habitualment, disposats sempre a buscar nous serveis que s’adaptin a les necessitats dels nostres clients i a donar-los el suport necessari a mesura que van sorgint els problemes.


 

ARCADI ANTONI PEREZ MARCUELLO
SOCI-DIRECTOR