Presentació de serveis

La nostra firma té com a missió la prestació de serveis professionals a petites i mitjanes empreses en l’àmbit de la gestió economicofinancera i l’assessorament empresarial. Busquem sempre que els nostres serveis no només contribueixin al compliment legal de les obligacions de les empreses, sinó que aquestes tinguin, a més,  un adequat control de la gestió dels seus negocis que permeti generar un valor afegit en aquests mateixos.

La nostra experiència com a Consultors de Gestió empresarial, Auditors de Comptes i Administradors Concursals, ens permet poder prestar serveis sobre pràcticament totes les necessitats que pugui tenir una PIME en la gestió de l’empresa i en l’assessorament empresarial. Donada la nostra trajectòria professional, estem acostumats a treballar amb empreses amb dificultats.
 

Av. de València 37, 2n 1a

08750 Molins de Rei

BARCELONA

Telèfon:   93 668 73 04

Fax:         93 668 79 58

Adreça electrònica: info@heroi.es

 

 


Classes de serveis

  • CONSULTORIA DE GESTIÓ EMPRESARIAL PER A PETITES I MITJANES EMPRESES
  • AUDITORIA DE COMPTES
  • PERICIAL I CONCURSAL

 


“Els negocis són com anar amb bicicleta;
o et segueixes movent, o caus”

JOHN DAVID WRIGHT

 

Carta de direcció

La gran exigència dels mercats, especialment  en èpoques de recessió econòmica, obliga les Petites i Mitjanes Empreses (PIME), per a poder ser competitius i mantenir-se, a realitzar grans esforços en la Gestió Empresarial.

Llegir més